Long Life

Fejlesztő: 576 Media
Kiadás éve: 1994

A játékban a Mortal Kombat sorozat játékmenetéhez hasonlóan kell SATO nevű harcos karakterünkkel a gép által irányított harcosok, vagy kétjátékos üzemmódban a társunk ellen küzdeni.

Az utóbbi esetben lehetőségünk van a játékban szereplő összes karakter közül is választani, a gép ellen ezt egy trükköt alkalmazva oldhatjuk meg.
Harc közben számos támadó mozdulatot – például ugró rúgás vagy lábsöprés – is alkalmazhatunk, amelyeket különféle joystick-mozdulatokkal érhetünk el. Ezen kívül érdemes a védekező mozdulatokkal – hátraugrás, felső és alsó védekezés – is megismerkedni. A játékmenet pontozási rendszer alapján működik, amiről a képernyőn alsó részén értesülhetünk. Itt az erőnlétünket az STR, a kredit értékét a CRD, a támadó erőnket pedig a HIT felirat melletti számok jelzik.

 

A győztes mérkőzések végén a megszerzett kredit-pontjainkat erőnlétünk és támadóerőnk értékének növelésére használhatjuk fel. Ezt nem kötelező minden esetben megtenni, a pontjainkat a következő körökre magunkkal vihetjük és tovább gyűjthetjük. A kredit pontjainkkal érdemes takarékoskodni, mivel harc közben akár a “tűzlabda” nevű speciális mozdulatra is felhasználhatjuk, ami 10 kreditbe kerül.

Long Life - C64 Magyar Játék

Szép hátterekkel, gyors animációs mozdulatokkal, digitalizált beszédhangokkal és nem utolsó sorban élvezetes zenével kísért intro-val rendelkező játék, amelyet érdemes mindenkinek kipróbálni.

Forrás: Commodore 64 – Gondosan válogatott játékok bemutatása

Long Life” bejegyzéshez 3 hozzászólás

Új írása

      1. Nem gond, de kicsit meglepett, hogy itt láttam viszont. 🙂 Valószínűleg a forrásban megjelölt oldalamon találtad a szöveggel együtt. Örülök, hogy jó helyre került. 🙂

        Kedvelés

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑