Independence Day: Resurgence – Battle Heroes

Fejlesztő: Zen Studios
Megjelenés éve: 2016

A Föld egységbe kovácsolódott! Csatlakozz az Earth Space Defense kötelékéhez és védd meg a világot egy idegen inváziótól! Készítsd el a legfejlettebb flottát és használd a hibrid idegen technológiákat, hogy csatákat nyerj a Naprendszerben!

hasznaltalma.hu: A játék egy kellemes, közel kétszáz megás installal indít, szóval el ne induljatok otthonról mielőtt ez lejött volna! Majd a jó öreg Jeff Goldblum – nagyon jól áll neki a kór – bevezet minket az alapokba. Tetszett ez a félig fénykép, félig rajzolt látványvilág, mindenki mosolyog, mindenki vagány, ott van az a sok szép, fiatal pilóta, ezúttal már felkészülten, magabiztosan várjuk az idegeneket, az egész játéknak jó a hangulata.

Ebben a vidámságban és a vagány megközelítés jegyében zajlik az egész játék, ami viszont valljuk be, sajnos egyszerű, mint a bot és félelmetesen repetitív. Az első olyan tíz-húsz alkalommal még letaglóz minket a gyönyörű grafika és a fejlődés lehetősége, de amint elérjük a második fejezetet már valami újdonságra vágynánk. Hiába lesz egyre több funkció elérhető, maga a játékmenet mindig ugyanaz. Odarepülünk valahova, elénk állnak az ellenséges hajók, néha nagyobbak, néha kisebbek, van, hogy akár több hullámban is, nekünk meg jól el kell kenni az arcukat úgy, hogy legalább egy hajónk életben maradjon és ez bizony nem fog változni. Ez minden, amit nyújtani tudnak nekünk.

A teljes cikk itt olvasható: https://hasznaltalma.hu/alkalmazasok-jatekok/2016/07/05/independence-day-resurgence-battle-heroesismerkedo

A játék ingyenesen letölthető az iTunes áruházból.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: