Bloop és Bloop Reloaded

Fejlesztő: 2SD
Megjelenés éve: 2015

A folyékony kémia még soha nem volt ennyire szórakoztató! Gyújtsa meg a képzeletét egy szeszélyes 2D-es folyékony fizika-alapú puzzle-játékkal, amelyet a Studio 2SD készített. Kísérletezzen színes folyadék szelepeivel, hozzon létre és mozgassa tárgyakat az anyagok átvitele céljából a kijelölt főzőpohárba.

Használjon gyors reflexeket, problémamegoldó készségeket és fantáziát minden kihívást jelentő rejtvény meghódításához, mindezt a tudomány nevében. Oldja meg a 42 térképen a történetet, hogy felfedje a történetet, vagy tesztelje kreatív képességeit a játék szintű szerkesztővel!

Bloop Reloaded

A Bloop visszatért, és nagyobb és jobb, mint valaha! A kedvenc kémiai italok rejtvényese visszatért a Bloop Reloaded alkalmazásba, és készen áll az agysejtek tesztelésére, mint még soha.

Ügyeljen arra, hogy a lehető legtöbb italot mentse. Hogy csinálod, rajtad múlik! Jellemzők 27 szint Építsd meg az ösvényeket, és vezesd a bájitalokat a biztonsághoz. Használd a környezeti fizikát az előnyeidet. Nincs egyetlen helyes megoldás, csak a kreatív elme korlátai! Nézze meg, mi történik, amikor keverjük össze az italokat. Készítse el saját szintjét

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: