Mimic Hunter

Fejlesztő: Angry Cat Studios
Megjelenés éve: 2018

Gamestar: A Mimic Hunter egy 2,5D akció-puzzle-platformer hibrid, amelynek célja könnyűnek tűnik, de nem az: feljutni a torony tetejére. A magyar indie fejlesztőcsapat, az Angry Cat Studios által fejlesztett és kiadott játék sokkal többet tartogat, mint amennyit előre sejtet.

Az eredetileg a GameJolt 2017-es Adventure Jam keretein belül két hét alatt összerakott demó annyira megihlette a csapatot, hogy elkezdtek egy terjedelmes történetet építeni köré, majd egyre több ötletet és játékmechanikát pakoltak a játékba, míg végül megszületett a Mimic Hunter.

A játék alapvetően tehát egy platformer; egyre feljebb és feljebb kell lépkedni egy hatalmas torony külső körfolyosóján. A történet szerint a legendás vadászmestert, Monsieur Ratimousse-t irányítjuk, aki veszélyes kalandra indul a veszélyes világban, hogy megkeresse régi mentorát, Barnabast. Utazásunk során nemcsak a csapdákon kell átevickélni, hanem meg is kell küzdeni a gonosz szörnyekkel, vagyis Mimicekkel, illetve nem utolsósorban rejtvényeket kell megoldanunk a továbbhaladáshoz. Összesen hét különböző tornyot kell legyűrnünk, hogy elérjünk a történet végére, de az út számos érdekességet és meglepetést tartogat.

Mimic Hunter” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑