The Valiant

Fejlesztő: Kite Games
Megjelenés éve: 2022
Hungame pont: 64

A Valiant egy squad alapú RTS amely a 13. századi Európában és a Közel-Keleten játszódik. Középkori lovagokat irányíthatunk (és szintezhetünk) az egyjátékos kampány során, de természetesen a játékosoknak lehetősége van kompetitív többjátékos módban is megmérettetniük magukat.

Playdome: A fiktív történet a XIII. századba visz minket. A negyedik kereszteshadjárat végét követően kapcsolódunk be, amikor is főhősünk, a háborúkból kiábrándult egykori kereszteslovag, Theoderich von Akenburg egy barátjával, Ulrichkal egy jogarszerű titokzatos tárgyra lel. Bajtársa azonban ezt megtartja magának, és mint kiderül, nem más került a birtokába, mint Áron botjának egy darabja. Ulrich pedig el is indul megszerezni a hiányzó többi részt – ránk meg az a feladat vár, hogy egész Európán keresztül követve őt megakadályozzuk a tervét, mert a különleges erőt adó bot nem halandó kezébe való.

A küldetésekben főszereplőnk mellé szolgáján, Konradon kívül más hősök, valamint „egyszer használatos egységek” csatlakoznak. Hőseink kétféle fegyverkészlettel indulhatnak el – pl. egy lovasnál kard+pajzs, vagy valamilyen szálfegyver. A körülöttük lévőknek bónuszt adnak, például lelkesíthetik a megfáradt katonáikat. Csapatunk amúgy nem túl nagy, 6-7 egységet kell egyszerre kommandíroznunk.

A teljes cikk itt olvasható: The Valiant gamescom bemutató

A játékot itt találjátok Steamen: The Valiant


Ha tetszik amit csinálunk és szeretnél hozzájárulni, hogy a blog még sokáig működjön és reklámmentes maradjon, akkor támogass minket Patreon-on.


Kövess minket azon a felületen, amit a legszívesebben használsz:
Discord, Facebook, Facebook csoport, Instagram, Twitter, RSS

Az aktuális hazai játékokhoz és játékfejlesztéshez kapcsolódó események naptárját itt találod.

The Valiant” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑