Előzetes: Vivaland

Tervezett megjelenés: 2023

A VIVALAND az első olyan életszimulációs játék, amely az alapoktól kezdve a többjátékos módban készül. Vivalandban minden háztartását valódi játékosok irányítanak a világ minden tájáról! Hívd meg barátaidat, vagy szerezz újakat, miközben felépíted álmaid házát fejlett személyreszabási funkciókkal, egyedi Viva karaktereket hozol létre és megtapasztalod az életet Vivalandban.

Multiplayer játék Hívd meg 1- 8 barátodat, hogy kapcsolódjon be online a Vivaland városodba! A játékosok együtt építenek házakat és irányítják a Vivák életét valós időben, többjátékos módban. Megoszthatják a történetüket, vagy részt vehetnek különböző kihívásokban. A játékmenet olyan, mint a mogyorókrém és a csokoládé, egyedül is jó, de együtt még jobb!

Hozz létre egyedi karaktereket!

A különböző virtuális karakterek (Mi Viváknak hívjuk őket) személyre szabhatóak! Alakítsd ki a megjelenésüket, öltözködési stílusukat, sőt, egyedi személyiségjegyeiket és életcéljaikat is kiválaszthatod.

Tapasztald meg az életet Vivalandban! Váltsd hobbidat jövedelmező karrierré íróként, művészként vagy kertészként. Fedezd fel a kapcsolatok széles skáláját, barátközz össze a hobbid révén új ismerősökkel vagy egy mentorral, találd meg az igaz szerelmet, vagy szerezz ellenséget magadnak. Alapítsd meg a családod, hogy generációkat nevelhess, bulizz, társalogj.. Szabadságod lesz bőségesen, hogy szimulálhasd az álmaid történetét.

Építsd meg álmaid házait és világait! Tervezd meg otthonodat a barátaiddal együtt valós idejű többjátékos módban, változtasd meg a tárgyak színét, használd a moodboard funkciót. Hatékony személyreszabási funkciókkal építésznek vagy lakberendezőnek érezheted magad, aki életre kelti a képzeletet.

Az idő múlásával tökéletesítsd a készségeidet! Ahogy a kisgyerekből a felnőtt Vivávát nevelsz, fejlesztheted a képességeidet, és megtalálhatod a Vivád kedvenc hobbijait, mint például a festés, az írás, a kertészkedés, a főzés, a zenélés, vagy a bütykölés. Még az is lehet, hogy útközben fedezed fel egyedi tehetségüket. Ahogy fejlődsz, új konyhai vagy mesterségbeli trükköket tanulhatsz meg, új tevékenységeket és tárgyakat felfedezhetsz fel a játékban.

Kövesd a játék fejlesztését: Youtube Twitter Discord

Előzetes: Vivaland” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: