Új Flippermúzeum

A Savoya Parkban lesz az új ideiglenes kiállítás decembertől

100 gép, 3 hónapig az Arcadia Savoyában, a nyitás időpontja: 2022 december 1.

Flippermúzeum:

Az elmúlt évek sikeres, de régi formájukban ma már nem életképes Arcadia kiállításai után szerettünk volna egy teljesen új lapot nyitni. Benneteket egy, az eddiginél jóval tovább nyitvatartó, másik gyűjteménnyel kárpótolni és egyben ezt a számunkra is kedves nevet megtartani.

Nagyon örülünk, hogy ezeket a régi (és új) videójáték kabineteket egy helyen, egyszerre bemutathatjuk Budapesten. Hatalmas dolog, hogy az anyaintézmény, a Flippermúzeum mellett még egy ilyen jelentős interaktív játéktörténeti kiállítás nyílhat a fővárosban. Lehet , hogy ez az Arcadia kisebb területen és gépszámmal üzemel majd mint névadója, azonban cserébe a tervek szerint 3 nap helyett (legalább) három HÓNAPIG látogathatjátok.

A gépek kiállítása és persze a játék mellett lesznek egyéb céljaink is a Savoyában. Mint tudjátok, a Flippermúzeum a játékterem-történelem hagyományainak ápolása mellett elkötelezett intézmény. Az Arcadia Savoya ezért az egykori – és méltatlanul az enyészetté vált – budapesti Vidámpark relikviáiról és történetéről is mesél majd. Tárgyi emlékek és alkalmanként előadások formájában is. Apropó, felismerte valaki az egyik képen a falon a hatalmas fejet…?

A nyitásig jönnek majd itt – és hamarosan az újra értelmet nyerő Arcadia FB oldalon – további infók, képek a helyről és a 100 kiállított masináról is, amelyek között persze olyan klasszikusok is szerepelnek, mint a Pac-Man, Space Invaders, Golden Axe, RoboCop. Mortal Kombat 4, The Simpsons…

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: