A Most Extraordinary Gnome

Fejlesztő: Save Sloth Studios
Megjelenés éve: 2022

IGN: A Save Sloth bevallása szerint ez egy rövid, narratív-alapú játék, amely “mély történetet” és változatos főellenségeket ígér. Az A Most Extraordinary Gnome különlegessége viszont a prezentáció: minden egyes grafikai elem igazi, kézzel megmunkált papírból készült, melyeket hagyományos stop-motion technikával bírtak mozgásra. A zenéje sem hétköznapi, jellegzetesen kelet-európai hangzása van, ami elég ritka videojátékokban. A trailer alapján a játék valamelyest a Cupheadre emlékeztet, bár a leírása alapján ez annyira azért nem hardcore, a kihívás mértékét személyre lehet szabni benne.

Gamestar: A premissza szerint egy kis gnómot irányíthatunk, akire nem kis feladat hárul: alapvetően az sem egyszerű feladat, hogy ő az erdő egyetlen védelmezője, akinek minden állatról és növényről gondoskodnia kell, még neki kell távol is tartania a veszélyt – amikor az erdőben titokzatos, sötét dolgok történnek, amelyeknek a forrását senki sem ismeri igazán, de félelmet és pusztítást jelent. 

A Most Extraordinary Gnome játékmenete igazodik a játékosok igényeihez, így a beállításoknak köszönhetően a laza élményre vágyók és a keményebb kihívásokra szomjazók is megtalálhatják a számításaikat, miközben felfedezik az unikális környezetet és megküzdenek a különféle – sajátos megközelítést megkövetelő – bossokkal.

Steam: https://store.steampowered.com/app/2089710/A_Most_Extraordinary_Gnome/

A Most Extraordinary Gnome” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: