OGEX – Országos Gaming Expo tavaszi program és helyszínek

Idén is visszatér az Országos Gaming Expo, azaz az OGEX! Élj bárhol Magyarországon, lehetőséged lesz részt venni az OGEX programjain, ugyanis ahogy tavaly, úgy ebben az évben is minden vármegyeszékhelyre ellátogatunk eme szórakoztató és edukációs rendezvénnyel és természetesen Budapest sem marad ki!

A 2024-es eseménysorozat helyszínein a látogatók autószimulátorok, VR eszközök és retrojátékok mellett meglátogathatják az OGEX gamer múzeumát, cosplay bemutatókat nézhetnek meg, valamint edukációs előadásokon belátást nyerhet a gaming és az esport komolyabb szegleteibe is.

Emellett az OGEX adott rendezvényein az egyes vármegyeszékhelyek helyi klubjai és egyesületei is részt vesznek, összehozva a közösséget, ezáltal segítve a hazai gaming és esport kultúra további fejlődését.

Idén az EA Sports FC 24 lesz az OGEX esport versenyjátéka. Az online selejtezőket követően a játékosok a területi döntőkben mérkőzhetnek meg, az egyes vármegyék legjobbjai pedig a november végén rendezett budapesti nagydöntő során küzdhetnek egymással!

A rendezvény idén is ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Minden helyszínen 10 órától 18 óráig várunk mindenkit!

További információ az OGEX honlapján!

OGEX Tavaszi program

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑