Ultimate Space Commando

Fejlesztő: Angry Cat Studios / Creatio 49
Megjelenés éve: 2015
Hungame pont: 66

Az USC egy körökre osztott, felülnézetes taktikai játék, amelyben egy felderítő hajó legénységét irányítod egy “első kapcsolatfelvétel háborúban” a túlélésért, részletes harcrendszerrel, RPG elemekkel, teljesen interaktív véletlenszerű térképekkel és egyedi fegyverekkel.

Az USC egy komplex játék, ahol a kiképzéstől a fegyverek és felszerelések kiválasztásáig mindent a te kezedben tartasz. A játékmechanika könnyen elsajátítható, de a profi játékhoz hosszú út vezet. Az USC hét nehézségi szintet kínál a testreszabott játékokhoz és hármat a kampány módban.

A kampány módban kövesd és irányítsd az U.S.C. Wraith nevű felderítő hajó legénységének sorsát, amely egy elszigetelt bányászati bolygón ragadt, és egy kellemetlen „first contact” helyzetbe került a legnagyobb emberiség elleni fenyegetéssel. Fejtsd meg a történet rejtett részleteit, és próbálj megmenteni minden embert és/vagy győzd le az idegeneket, miközben több mint 30 félig véletlenszerű küldetésen keresztül harcolsz, erőforrásokat gyűjtesz és tárgyterveket szerzel, hogy kapcsolatba léphess a Földdel.

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑