1nsane

Metascore: 69
Fejlesztő: Invictus Games
Megjelenés éve: 2000

PCGuru: Az 1NSANE egy terepverseny játék, melynek nincs önálló története, de erősen koncentrál a többjátékos módra. A versenyek helyszínei több földrészt érintenek, így Európában, Észak-Amerikában, vagy Afrikában is tövig lehet nyomni a gázt akár buggiek, vagy más nem valós járművek kormánya között. A játék több díjat is nyert. 

Elnyert díjak
  • “A valaha készült legjobb Off-Road játék” – PC Gamer
  • “Az év legjobb bemutatkozása” 2001 – Game.Exe Magazine
  • “Az év játéka 2001” – PC Guru

 

PlayDome: „Insane in the Membrane” – az is egy jó szám volt a Cypress Hilltől, ámde most a RetroDome keretein belül a debreceni Invictus Insane című off-road mókáját vettem elő. Az a mintegy 15 év igazából maximum a grafikán látszik meg, mert a játékélmény továbbra is kiemeli a többi autós játék közül. Egyszerűen mai szemmel is élvezet ezeket a terepjárókat, kamionokat vezetni a hepehupás pályákon, ráadásul olyan szokatlan játékmódok választhatóak, mint a Capture the Flag, Return the Flag, Jamboree, és még sorolhatnám – a megjelenéskor Peac által elkövetett ismertetőben ott van részletesen minden, tessék elolvasni! Emiatt is tűnik még mindig friss, üde foltnak a játék még így, 15 év távlatában is.

Az 1nsane fejlesztőcsapatának oszlopos tagja volt Nagymáthé Dénes is, a sokak által kedvelt Terep2 alkotója. Arról, hogy hogyan lett az Invictus Games egyik alapító tagja, és kezdték el az első játékukat (az 1nsane-t) fejleszteni, itt olvashatsz bővebben.

A játék megvásárolható a GOG áruházban: Link

 

1nsane” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: