S.W.I.N.E.

Metascore: 65
Fejlesztő: Stormregion
Megjelenés éve: 2001

A S.W.I.N.E. (angolul Strategic Warfare In a Nifty Environment, magyar fordításban Stratégiai Hadviselés Remek Környezetben) egy valós idejű stratégiai játék. A játékos kiválaszthatja, hogy a brutálisan hódító disznók vagy a pacifista nyulak szerepében játszik, és küldetések sorozatában próbálhatja ki magát.  Sok egységgel harcolhatunk, mint például a mozsár, löveg, és a tank. Van a játékban tíz multiplayer térkép, többféle játékmóddal, mint például a Megszerezni a zászlót (Capture the flag) és a Harc a végsőkig (Deathmatch). 2005-ben a S.W.I.N.E.-t ingyenesen letölthetővé tette a fejlesztője, Stormregion. A GameSpy leállása miatt a multiplayer már nem elérhető. Azonban néhány lelkes játékosnak köszönhetően a Qtracker szerverkereső üzemeltet ezentúl egy új szervert a játék számára.

A S.W.I.NE. ingyen letölthető: Link1  – Link2Link3

Ha további ingyenes magyar fejlesztésű játékokat keresel, akkor látogass el ide: Ingyenes Magyar Fejlesztésű Játékok

SWINE- Magyar Fejlesztésű Játékok
SWINE- Magyar Fejlesztésű Játékok

Playdome: A S.W.I.N.E.-ban a nyulak (pontosabban a RABARMY) és a disznók (azaz a Disznó Nemzeti Hadsereg) hadseregének háborúját irányíthatjuk, összesen 22 küldetésen keresztül. A szituáció tehát kellően távol esik a valóságtól, azonban ez nem jelenti azt, hogy nem egy komoly stratégiai játék került volna a kezünkbe. A szereplőket leszámítva mindent ugyanolyan komolyan kell venni, mint a többi stratégiai játékban.

A két állathadsereg egy-egy külön küldetéssorozattal rendelkezik. Ezek során csapatunkat folyamatosan visszük magunkkal, így aztán különösen vigyázni kell egységeinkre, mert ha valamelyiket kilövik, azt már nem látjuk viszont a következő pályán. A játékból teljesen kimaradt a stratégiai játékok néhány lassító tényezője, nevezetesen a bázisépítés és a kutatás. Kezdetben egy néhány járműből álló csapattal indulunk, melyet a küldetések előtt újak vásárlásával bővíthetünk Az ehhez felhasználható „pénz” nem más, mint a stratégiai pont, melyet a küldetések sikeres teljesítéséért kapunk.

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: