Tortuga Bay

Fejlesztő: Brainfactor Entertainment
Kiadás éve: 2004

A Tortuga Bay-ben egy már nyugdíjas éveit töltő kalóz kapitány visszaemlékezéseit játszhatjuk végig 12 fejezeten át, amik több küldetést is tartalmaznak. A játékmenet hasonló a Sid Meier’s Pirates!-hez, de ez teljes egészében arcade alapú, nincs szerepjáték, kaland, vagy stratégiai elem benne.

Tortuga Bay - Magyar Fejlesztésű Játékok

Két fajta küldetéssel találkozhatunk majd utunk során: Az egyik, mikor egy hajó kapitányát alakítjuk és ellenséges hajókat kell ágyútűzzel a tenger fenekére küldenünk. A második típus pedig, amikor csak a kapitányt irányítjuk közelharcokban és a helyszín egy város, egy sziget, vagy egy hajó fedélzete.

A hajózós küldetések alatt, a játkosnak meg kell találnia az ellenséges egységeket a régióban a szigetek között, ebben nagy segítségünkre lesz az iránytűnk. Ezután pedig utol kell érnünk őket és már lehet is tölteni az ágyúkat. Az elsüllyesztett ellenfelekből pedig hozzájuthatunk némi zsákmányhoz is, mint extra ágyúgolyók, ágyúk, javító csomagok, stb… ezek közül néhány a szabad tengeren is előfordul néha. Továbbá találkozhatunk még kisebb hajókkal és cápákkal is, akik szintén nem a legjobb barátaink szeretnének lenni.

Tortuga Bay - Magyar Fejlesztésű Játékok

Közelharcban a kapitánnyal le kell verni az ellenséges kalózokat és összegyűjteni a loot-ot. Találhatunk életerő italt, kincseket, új fegyvereket és extra időt is. Tortuga Bay teljes egészében 3D grafikában pompázik. A kamerával foroghatunk és zoomolni is tudunk. Egyes küldetések között pedig előre renderelt átvezető videókkal is találkozhatunk majd.

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑