Elf: The Movie (GBA)

Metascore: 51
Fejlesztő: Human Soft
Kiadás éve: 2004

Ez a platformer játék a 2003-as ugyanezen a címen futó Will Ferrel főszereplésével megjelent film alapján készült Game Boy Advance kézi konzolra. Buddy-t az északi sarkon a manók nevelték fel, így ő is egy “nagy” manóként tekint magára. 30 évesen elindul, hogy megkeresse az vérszerinti apját New York városában. A játék a filmet követő, 2004-es karácsonyra volt időzítve a DVD megjelenéssel együtt.

Elf The Movie - Magyar Fejlesztésű Játékok

Az Elf: The Movie egy side-scroller platformer, ahol Buddy-t kell átsegítenünk jéghegyeken és szakadékokon, miközben el kell kerülnünk a jegesmedvéket, vagy éppen elugranunk a New York-i forgalom elől. Tíz küldetésen keresztül játszhatunk, amik követik a film történetét melynek végcélja, hogy segítsünk Mikulásnak megmenteni a karácsonyt. Össze kell majd gyűjtened a szán hiányzó darabjait, vagy éppen betűket, hogy kijöjjön a “New York” felirat az adott pályán.

Elf The Movie - Magyar Fejlesztésű Játékok

Ha elüt egy autó, vagy leesünk akkor életerőt veszítünk amiket cukorkák és egyéb édességek felvételével tudjuk újratölteni. A játékban található még három minijáték is: Hóember építés ami igazából a Sokoban-ra hasonlít. Miklás mondja, ami egy memóriajáték és Cipész műhelye, ahol a manók cipőit kell párosítani majd dobozba pakolni őket.

A készítő csapat:

Elnök Peter Nogradi
Vezető Designer Róbert Tóth
Vezető Programozó Marton Szucs (”Makkmarci”)
Programmers Szilard PeteriAndras Albel
2D Grafikus Janos DerKrisztina Der
3D Modellezők Róbert TóthJúlia Sorbán
3D Animátorok Róbert TóthJúlia Sorbán
Pályatervezés Janos DerRóbert TóthMarton Szucs (”Makkmarci”)
Zene András Kövér
Hangok András Kövér
Külön köszönet Eniko TothAndrás BarthaFerenc Szücs (”Frenky”), Gabor MedinaczOliver Balogh

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑