The Dark Legions

Fejlesztő: Mascot Entertainment
Kiadás éve: 2007

Gamestar: Baranyai Marcell (akivel interjút nézhettek meg a GSTV-ben), egykori I/o Interactive fejlesztőként több Hitman projektben is részt vett. Aztán elege lett az egészből, és úgy döntött, hogy elég spórolt pénze van, nekiáll valami sajátot fejleszteni.

Így született meg először a Strategy 3: The Dark Legions, egy 3D-s középkori RTS, majd a BC Kings, amely voltaképp egy ősemberes fantasy-sci-fi RTS RPG elemekkel. Mindkettő meglepően profi alkotás ahhoz képest, hogy egy kis apró segítséggel bár, de Marcell készítette az egészet, szinte egyedül. Amikor nálunk járt, elmondta, hogy az ilyen szóló fejlesztésnek igen nagy előnyei is vannak – például nincsenek okos marketingesek, akik miatt a fél játékot át kell alakítani, vagy ki kell dobni: nincs senki, aki beleszól, ez tényleg független fejlesztés.

The Dark Legions - Magyar Fejlesztésű Játékok

Viszont még azért a 3000 eladott példányért is meg kell dolgozni keményen, hiszen egy ilyen projekt mögött nincs hype-ot generáló marketinghorda, s komolyan egy oldal sem foglalkozik vele, amíg nincs kész – no persze akkor sem biztos, lévén nem egy adott oldal megrendelésére készül – és szinte mindenütt van (nagyon helyesen) minőségbiztosítás

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: