Vagrus – The Riven Realms

Fejlesző: Lost Pilgrims Studio
Kiadás éve: 2021

Playdome: A játékosok egy fantasy világba csöppennek, amit a birodalmak bűnei miatt az ősi istenek haragja sújtott. Most a világ többnyire kietlen pusztaság tele fekete mágiából fakadó anomáliákkal, fura városokkal és azok még furább lakóival. A játékosok egy vagrus, vagyis egy karavánmester bőrébe bújhatnak, aki keresztül-kasul bejárja e vidéket, hogy különböző kalandokat keressen és küldetéseket teljesítsen.

Mindez játékmenet szempontjából egy stratégiai elemekkel erősen megtámogatott 2D-s szerepjáték formájában ölt testet. A csaták körökre osztva zajlanak, ellenfélből pedig akad bőven és változatosan. De nem csak a karavánunk harcosainak vannak egyedi képességei, hanem nekünk, vezetőknek is, ezekkel pedig eléggé el lehet mélyíteni a harcok taktikai oldalát. Két összecsapás között viszont jó vezetőhöz méltón gondoskodnunk kell a karavánról, menedzselnünk kell a szűkös erőforrásokat, figyelnünk kell a csapat moráljára és persze megbízásokat kell teljesítenünk.

A teljes cikk itt olvasható: https://www.playdome.hu/hirek/56843/jol-teljesit-a-steamen-a-magyar-fejlesztesu-vagrus-the-riven-realms

Vagrus – The Riven Realms” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: