Follow The Crown

Fejlesztő: Phantom Pixels
Megjelenés éve: 2022

A Commandosból is inspirációt merítő fejlesztők alkotásának két főszereplője is van: az egyikük egy magyar koronaőr a második világháború végén, aki az életét teszi kockára, amikor nácik és a nyilasok orra elől elhappolva megkísérli biztonságba juttatni a Szent Koronát és a koronázási jelvényeket, a másikuk pedig egy amerikai diplomata, aki a hidegháború diplomáciai útvesztőiben azon fáradozik, hogy visszajuttassa a pótolhatatlan kincset Magyarországnak.

Gamestar: Tavaly ünnepeltük a magyar-amerikai diplomáciai kapcsolatok felvételének 100. évfordulóját, az Amerikai Nagykövetség pedig az ebből az alkalomból pályázat hirdetett. Ezen nyerte el a Heiczman Gordon és Szatmári Bendegúz alkotta Phantom Pixels csapata ma megjelenő játéka, a Follow the Crown megvalósításához szükséges támogatást.

Az Unreal motorral készült Follow the Crown játékmenetében a lopakodás (a figyelemeltereléssel és az ellenség ártalmatlanítása is működő opció) és a dialógusokba csomagolt nyomozás (történelmi személyiségekkel cseveghetünk) alkot különleges elegyet. Az érdeklődők a Steamről és az itch.io-ról is letölthetik teljesen ingyen.

Steam link: https://store.steampowered.com/app/2181830/Follow_The_Crown/

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: