Új kiegészítők a King Arthur: Knight’s Tale-hez

Ingyenes és fizetős extrák is érkeztek a NeocoreGames éve elején debütált játékához.

IGN: Minden játékos számára elérhetővé vált a vadonatúj Skirmish játékmód, ami lehetőséget ad arra, hogy előre beállított, kihívásokkal teli összecsapások során villogtassuk meg hadvezéri tudásunkat.


A Sir Tewelyn körül forgó Trials of Sir Tewelyn tíz összecsapása ingyenesen elérhető a módban, így egy vasat sem kell fizetnünk, hogy a kampányból ismert ellenséges élőholt lovag bőrébe bújjunk. Emellett érkezett két fizetős, egyenként 4,99 euróba kerülő DLC, ami még tovább bővíti a mókát 10-10 pályával: a Pict Skirmish Pack a Pict frakció tagjaival állít szembe minket, a Brigands Skirmish Pack pedig lázadó Brigandeket küld ránk.

A fentieken túl még 3 új achievement került a játékba a Skirmish mód okán, illetve jött egy új nehézségi fokozat, ami mindenképpen hasznos lehet azoknak, akiknek a normál mód túl gyenge, de a nehéz fokozat már túlzottan erősnek bizonyult. Ha tetszettek a King Arthur körökre osztott harcai, akkor egyértelműen ajánlott egy esélyt adni a Skirmish játékmód küzdelmeinek is.

Új kiegészítők a King Arthur: Knight’s Tale-hez” bejegyzéshez egy hozzászólás

Új írása

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: