Monster Garage

Metascore: 38
Fejlesztő: Invictus Games
Kiadás éve: 2004

A Monster Garage az ugyanilyen néven futó tv műsor alapjaira építkezik. Itt nem kell eszeveszett versenyekre, vagy száguldásra gondolni. Időnk nagyrészét egy garázsba fogjuk tölteni, ahol a klasszikus Street Rod mintájára kitekerhetjük a csavarokat, betekerhetjük a csavarokat. Meg építhetünk kétkeréken csapató mentőautót!

Monster Garage - Magyar Fejlesztésű Játékok

A műsor és a játék lényege, hogy fix pénzösszegből teljesítenünk kell egy kihívást. Ez az egyik konkrét esetben egy mentőautó aminek tudnia kell majd két hátsó keréken menni. Ez még nem is lenne nehéz, de fontos, hogy a jármű külsőre ugyanúgy nézzen ki, mintha semmi nem lett volna módosítva rajta.

Szóval ekkor az ember súlycsökkent az autó elején, kerekek le, motor ki, anyós ülés kuka. Veszünk egy új motort, kipakoljuk a kocsi hátuljából a felesleges elemeket, kivágjuk az alvázat és az új motort már hátra építjük be. Ez viszont még nem elég, így veszünk egy rakás 50kg-os súlyzót amit rögzítünk a mentőautó hátsó részén. A végén pedig lehetőségünk van felpakolni néhány menő felnit és versenyülést és beszerelni.

Természetesen az épített szörnyetetget utána ki is próbálhatjuk, de erre kevesebb időt kapunk, mint az igazán szórakoztató lenne.

Kb ennyi a játék. Van még nagyon sok féle kihívás és idővel mi dönthetünk, hogy milyen tervek alapján szeretnénk átalakítani a járgányt, mert több jó megoldás is lehet!

Válasz írása

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑