Ünnepi hangulat magyar játékokkal

Nyakunkon a karácsony, a plázákban mindenhol karácsonyi zene szól hetek óta és már a Mikulás is telepakolta a bakancsokat. Ez az időszak pedig tökéletes arra, hogy összeszedjük a Karácsony tematikájú magyar játékokat, mert akad azért belőle néhány!


Santa Ride! 2
Fejlesztő: Invictus Games
Kiadás éve: 2009

Magyar fejlesztésű, remek grafikával rendelkező háromdimenziós ügyességi játékban a Mikulást fogjuk irányítani. A játék célja, hogy adott időn belül a lehető legtöbb ajándékot gyűjtsük össze. (ingyenes letöltő link a játék adatalapján!)


Legendary Quest of Sandor Rozsa – X-Mas Special
Fejlesztő: Puli Games
Kiadás éve: 2011

A Legendary Quest of Sandor Rozsa – X-Mas Special egy kis előzetes móka a régóta készülő 2D sidescroller játékból, amin a Puli Games indie csapata dolgozik. Az X-Mas Special-ben Sándort a gazembert irányíthatjuk karácsony idején. (ingyenes letöltő link a játék adatalapján!)


Infinite Minigolf
Fejlesztő: Zen Studios
Megjelenés éve: 2017

Ennél a címnél kicsit csaltam, hiszen nem az egész játék kapott karácsonyi témát, csupán van ilyen tematikájú pályája. Arra viszont jó lehet, ha minigolfozni támadnak kedvünk a karácsonyfa mellett ülve, akkor magyar játékkal tehessük azt 🙂

Build Yourself - Magyar Játék Ludum Dare Gamejam
Build Yourself [LudumDare 43]
Fejlesztő: Szegedi Anita, Balló Dávid, Várady Zsolt
Megjelenés éve: 2018

A Build Yourself egy nagyon rövid egyetlen pályával rendelkező GameJam játék ami két nap alatt állt össze. A játékban három nagy hógolyót irányíthatunk. Az egyikük gyors, a másik ugrani tud, a harmadik meg csak egyszerűen: nagy. A cél, hogy összeálljon belőlük a hóember a pálya végén található karácsonyfánál. (ingyenes letöltő link a játék adatalapján!)

 


Elf: The Movie (GBA)
Fejlesztő: Human Soft
Kiadás éve: 2004

Ez a platformer játék a 2003-as ugyanezen a címen futó Will Ferrel főszereplésével megjelent film alapján készült Game Boy Advance kézi konzolra. Buddy-t az északi sarkon a manók nevelték fel, így ő is egy “nagy” manóként tekint magára. 30 évesen elindul, hogy megkeresse az vérszerinti apját New York városában. A játék a filmet követő, 2004-es karácsonyra volt időzítve a DVD megjelenéssel együtt.

 

BB8 Xmas roll - Ingyenes Magyar Játék - Android
BB8 Xmas roll – Ingyenes Magyar Játék – Android

BB8 Xmas roll
Fejlesztő: Hoglet Interactive
Megjelenés éve: 2017

Segíts BB-8-nek összegyűjteni a karácsonyi ajándékokat. Játék közben sok akadáj kerül majd utadba, mint fenyőfák, rénszarvasok és hóemberek! A piros lázadó jel extra életet ér! (ingyenes letöltő link a játék adatalapján!)

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: