hungame.blog @ Budapest Game Dev Day Academy

A február 24-ei konferencián nem csak jelen leszünk, hanem lesz saját előadásunk, két kerekasztal beszélgetésünk és a standunknál három hazai indie fejlesztést is kipróbálhattok

Az eseményen alapvetően mindketten kinn leszünk a könnyen felismerhető hungame-es pólónkban. Emellett pedig az alábbi eseményekkel készülünk:

ELŐADÁS

12:00-kor az Indie teremben lesz előadásunk a hazai játékfejlesztés aktutális helyzetéről, melynek alapja az elmúlt időszak interjúiból fog felépülni.

KEREKASZTAL BESZÉLGETÉSEK

15:20-kor az Indie teremben lesz kerekasztal beszélgetésünk “Hogyan kezdjem?” témában, melyben körbejárjuk hogy hogyan érdemes vagy lehet beleugrani a játékfejlesztés világába. Beszélgető partnerek: Marosi Csaba (3D-Studio), Prokisch Dániel (Havi Egy Játék) és Vári Robert (GameCraft)

16:40-kor az előző után ugyanott, pedig egy “Indie panel” beszélgetésben fogjuk kibontani a hazai független fejlesztés kihívásait, meglátásait, lehetőségeit. Beszélgető partnerek: Fülöp Ádám (Vivaland), Pápai Bence (Put Pud), Szutorisz Gábor (Lost Pilgrims)

HUNGAME STAND

Három indie fejlesztő csapatot sikerült elhívnunk, hogy mutassák be a játékaikat. Két előadás között az alábbiakat tudjátok majd kipróbálni:

PUT PUD Nudli’s Adventure

“Válj te a hőssé, aki megmenti a Macskák szigetét. Járd be a Macskák szigetének varázslatos területeit. Győzd le a chef macska teremtményeit és végül magát a nyávogó rettenetet. A játék nehéz és tele van kihívásokkal, de ha rászánod az időt, egyre jobb és jobb lehetsz benne.”

Interjú a fejlesztővel ezen a linken.

Eltűnt Budapest

“A harmincas években játszódó noir hangulatú nyomozós akció-kalandjáték története fiktív, ám a cselekményt és a játékban megismert alvilági figurákat is valós események, karakterek inspirálták. Az aprólékosan rekonstruált korabeli Budapest emblematikus helyszíneit főhősünk küldetése során autókkal, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog bejárhatjuk.”

Interjú a fejlesztőkkel ezen a linken.

PUNK

“A PUNK egy igazi hardcore action roguelike. Egy űrhajót kell irányítanunk egy hatalmas, procedurálisan generált világban, miközben próbáljuk elkerülni a lövedékek ránk zúduló áradatát. Szerencsére bőven lesz lehetőségünk a hajónk fejlesztésére új fegyverek megszerzésével, meglévő fegyvereink átalakításával, vagy a hajónk különböző tulajdonságainak módosításával.”

Ha tetszik amit csinálunk és szeretnél hozzájárulni, hogy a blog még sokáig működjön és reklámmentes maradjon, akkor támogass minket Patreon-on.

Kövess minket azon a felületen, amit a legszívesebben használsz:
Discord, Facebook, Facebook csoport, Instagram, Twitter, RSS

Válasz írása

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: